Despre noi

About us

The villa offers all the amenities to transform your vacation in a luxury refuge, apartments and studios with antique furniture, hardwood and marble flooring.

All rooms are equipped with flat TV set, fridge and all with their own very spacious bathrooms, lounges and all around balconies on every floor.

Meals can be served in the à la carte restaurant or on the outdoor terrace with barbecue and wood oven. You can enjoy the sun and spectacular panoramic views on the roof terrace.

Learning about the history of the place, you can relax and have a drink or a meal on the terrace surrounded by the forest, play ping pong or rent a bike and explore the surroundings.

Its privileged position in the center of the resort, its historical importance, the relaxation, the privacy and the comfort that it offers makes it the perfect destination for you in Baile Govora.

You can enjoy your vacation and discover the beauty of the region and the benefits of the thermal waters, you can celebrate special events in your life and your family's, you can have a business meeting or a party with your friends.

Whatever the reason that brings you to our doorsteps, we are glad to welcome you!

Despre noi

Vila ofera toate facilitatile pentru a transforma vacanta Dumneavoastra intr-un refugiu de lux, apartamente si garsoniere cu mobilier stil, cu parchet masiv de stejar si cires, cu pardoseli de marmura, cu usi si ferestre din stejar masiv, lucrate manual.

De asemenea, toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, frigider si sali de baie extrem de spatioase. Fiecare etaj dispune de saloane de primire si balcoane perimetrice.

Masa se poate servi in restaurantul à la carte sau pe terasa dotata cu barbeque si cuptor cu lemne. Pe terasa de pe acoperis va puteti bucura de soare, plaja si de privelisti panoramice impresionante.

Descoperind istoria locului, va puteti relaxa la o cafea sau servi masa pe terasa, inconjurati de padure, puteti juca ping-pong sau puteti inchiria o bicicleta ca sa cunoasteti statiunea si imprejurimile.

Pozitia, importanta istorica, confortul si intimitatea pe care o ofera (chiar in centrul statiunii) fac din Vila Crizantema destinatia perfecta in Baile Govora.

Va puteti bucura de un sejur in care sa admirati frumusetea zonei si beneficiile apelor minerale, puteti sarbatori evenimente speciale din viata Dumneavoastra si a familiei, puteti organiza intalniri de afaceri sau petreceri cu prietenii.

Oricare ar fi motivul care va aduce la noi, va asteptam cu drag!

Baile Govora si imprejurimile

Baile Govora, una din cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice din tara, se afla la 20 km de municipiul Ramnicu Valcea, inconjurata de dealuri impadurite. Este deschisa in toate anotimpurile si renumita pentru varietatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor bogate in clor, sodiu, iod, brom, sulf (pentru cure externe) si cele hipotonice bogate in magneziu, calciu, sulf (pentru cure interne) cunoscute si utilizate inca din 1866.

Statiunea Baile Govora este recomandata in tratamentul bolilor respiratorii, degenerative si reumatice articulare, dar si in tratamentul disfunctiilor neurologice periferice si centrale sau a unor disfunctionalitati post-traumatice.

Imprejurimi si agrement in Baile Govora

 • Teren de tenis, teren de minifotbal, strand cu ape minerale
 • Numeroase manastiri din sec. XIV-XVII (Govora, Horezu, Cozia, Arnota, Bistrita, Manastirea “Dintr-un Lemn”)
 • Pestera Polovragi
 • Centre traditionale de olarit la Horezu si Vladesti
 • Colectia de Etnografie de la Maldaresti
 • Ruinele Castrului Roman Pons Ventus de la Caineni
 • Defileul Oltului Turnu Rosu – Cozia (47 km sapati in Muntii Capatanii, Lotrului si Fagarasului)
 • Salina si strandul de la Ocnele mari (la 17 km)
 • Muzeul Satului Valcean din Bujoreni
 • Muzeul de Arta din Ramnicu Valcea
 • Centrul de tesaturi si port traditional popular de la Vaideeni

Acces Baile Govora

Aeroporturi: Sibiu – 120 km, Bucuresti – 200 km, Craiova - 120 km

Distante catre principalele orase din zona: Pitesti – 80 km, Sibiu – 120 km, Craiova – 130 km, Bucuresti – 200 km, Brasov – 230 km, Targu Jiu – 100 km